Catalogi

 

DRZ verkoopt maandelijks voer- en vaartuigen via de eigen website. Ook worden er regelmatig andere goederen te koop aangeboden.

Elke eerste maandag van de maand organiseert DRZ een kijkdag, zie voor de data onze verkoopkalender. Wilt u ergens op bieden, dan kan dat online vanaf de kijkdag 08.30 uur tot de sluiting van de verkoop (de daarop volgende donderdag 10.00  uur). Onder alle goederen in de catalogi kunt u klikken op de knop ‘bieden’. Deze knop is alleen zichtbaar als de verkoop open staat.

Verkoop bij inschrijving 

In de catalogus Verkoop bij inschrijving worden goederen te koop aangeboden die in beslag zijn genomen door opsporingsdiensten en overtollige goederen van de Rijksoverheid. Verkoop bij inschrijving houdt in dat biedingen op goederen uit deze catalogus niet zichtbaar zijn. U doet een bieding wat u de kavel waard vindt en ziet niet de bedragen die al geboden zijn door anderen.

Verkoop bij opbod (tijdelijk stopgezet vanwege Corona-maatregelen)

In de catalogus Verkoop bij opbod worden goederen aangeboden die in beslag zijn genomen door de Belastingdienst. Verkoop bij opbod houdt in dat biedingen op goederen uit deze catalogus zichtbaar zijn. U ziet wat het hoogste bod op dat moment is. U kunt een hoger bod uitbrengen.
Wilt u de catalogus inzien voordat de verkoop geopend is? Kies dan bij Status voor 'beide' en klik op 'toon'.

Algemene voorwaarden

Als u in één van beide catalogi een bod doet, dan gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van DRZ en de aanvullende voorwaarden van de Belastingdienst. Wilt u deze voorwaarden vast lezen? https://www.domeinenrz.nl/info/algemene_voorwaarden

 

Publicatie catalogus

In de loop van de donderdag voor de kijkdag staat de catalogus op deze website. Wilt u een bericht ontvangen wanneer de catalogus gepubliceerd is dan kunt u zich abonneren op de mail alert. Deze kunt u aanvinken in uw account.

Sluiten

www.domeinenrz.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.