Handleiding "Mijn catalogus"

Zelf samenstellen "Mijn Catalogus"

Na het inloggen heeft u de mogelijkheid Mijn Catalogus samen te stellen. U kunt alle kavels, kavels van één of meerder categorieën en specifieke kavels selecteren. De geselecteerde kavels kunt u opslaan als PDF document en deze printen.

Wanneer u de button ‘toon' aanklikt, verschijnt een lijst met de gekozen categorieën op het scherm Deze lijst is de basis voor het samenstellen van Mijn Catalogus, uw eigen persoonlijke catalogus. U heeft de volgende mogelijkheden:

  1. Alle kavels opnemen in Mijn Catalogus: indien u geen categorie en geen zoekcriterium gekozen heeft dan worden alle kavels van de betreffende verkoop getoond. Klikt u dan de link "Voeg de getoonde kavels toe aan Mijn Catalogus" dan worden alle kavels opgenomen in Mijn Catalogus.
  2. Selecteer specifieke kavels in mijn catalogus: uitgangspunt is weer dat kavels van bepaalde categorieën getoond zijn in de lijst. Elke kavel kan nu afzonderlijk opgenomen worden in Mijn Catalogus. Selecteer de afzonderlijke kavels via de link "toevoegen aan Mijn Catalogus". Een kavel kan ook weer verwijderd worden door de zelfde link opnieuw te aan te klikken. Omgekeerd kan men ook eerst alle getoonde kavels selecteren met de link "selecteer alle kavels van lijst" en specifieke kavels uitsluiten door ze te verwijderen met de link "verwijder uit Mijn Catalogus".

Met de link "wis mijn selectie" worden alle kavels, die geselecteerd zijn om opgenomen te worden in Mijn Catalogus gedelete.

Het aantal kavels dat u geselecteerd heeft, wordt getoond onder de tekst "U heeft 7 kavel(s) geselecteerd." In dit voorbeeld zijn 7 kavels geselecteerd voor Mijn Catalogus.

Indien u tevreden bent met de selectie dan kunt u de kavels opslaan als pdf document. Ook nu heeft u meerdere opties:

  1. Kavels opslaan zonder afbeeldingen
  2. Kavels opslaan met één afbeelding per kavel
  3. Kavels opslaan met alle afbeeldingen per kavel

Het opslaan van kavels met één of alle afbeeldingen per kavel is onafhankelijk van het wel/niet tonen van foto's.

Na keuze van één van de opties hierboven heeft u de mogelijkheid Mijn Catalogus te openen of direct op te slaan. Bij het opslaan van Mijn Catalogus wordt een bestandsnaam voorgesteld die u zelf kunt aanpassen.  Verander het type document ".pdf" niet!

Printen van Mijn Catalogus kan vanuit het geopende bestand als PDF.

 

 

Sluiten

www.domeinenrz.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.